Topslot

De Topslot fruitautomaat is gericht op het topspel waar een inzet van 5 of 10 credits mogelijk is. Er is een Wild symbool, de joker, die alle combinaties af maakt.

Spellen Bekijken

Classic

Een uiterst basis fruitautomaat waar je tot 32 credits op het topspel kunt spelen voor een maximale prijs. Er zijn mysteryprijzen te winnen tot maximaal 200 credits.

Spellen Bekijken

Club Gold

Een van de echte klassiekers onder de fruitautomaten is de Club Gold. De fruitautomaat speelt simpel met kris / kras, kop/munt en het topspel met veel winlijnen.

Spellen Bekijken

Colossus

Colossus heeft voor het benedenspel een inzet van 1 credit. Het topspel met 5, 10, 20 of 40 credits! Verhuizen van credits naar de spaarmeter is mogelijk.

Spellen Bekijken

Double Dutch

Grappige fruitautomaat voor de afwisseling. Je kunt tot 1000 credits winnen op deze Nederlandse fruitautomaat. Er zijn vier spelonderdelen; het basis, 5, 10 en 20 spel.

Spellen Bekijken

Fever

Grappige fruitautomaat om te spelen met een inzet van maximaal 40 credits in het topspel. Er is een kris / kras spel met Fever muntjes wat het extra leuk maakt.

Spellen Bekijken

Andy Cap

De Andy Capp fruitautomaat heeft een leuk bonus spel waarmee je veel extra credits kunt winnen. Het ladderspel maakt het spelen van fruitautomaat erg leuk.

Spellen Bekijken